Koiratrimmaamo Lumo, Kuopio

Koirasi hyvinvoinnin parhaaksi

Koirien trimmaukset, pesut, hierontapalvelut ja koulutukset ammattitaidolla ja aina koiraasi kuunnellen. Meille ovat tervetulleita kaikki koirat, rotuun tai kokoon katsomatta!

Staff

Employee picture

Anni Partanen

Heippa, Olen Anni Partanen, Nurmeksesta kotoisin oleva ja nykyinen kuopiolainen. Toimin koiratrimmaamo Lumo :ssa koirien trimmaajana ja pidän myös erilaisia koulutuksia. Koirat ovat aina olleet osa elämääni pienestä lapsesta saakka. Äitini ja siskoni cairnterrierien kasvatuksen myötä, työskentely eläinten parissa tuntui omalta vaihtoehdolta. Sitä ennen kyllä ehdin työskennellä muutaman vuoden kampaajana omassa yrityksessä. Kampaajan ammatista trimmaajaksi tuntui luontevalta, koska sakset työvälineenä olivat jo entuudestaan tutut. Lapsuuden kotiini hankittiin ensimmäinen koira ollessani 4-vuotias. Sen jälkeen en ole elänyt päivääkään ilman koiraa. Kiinnostukseni trimmausta kohtaan kasvoi kun kiertelin perheeni kanssa näyttelyitä ja aloin puunaamaan kasvatteja näyttelykehään. Pikkuhiljaa opettelin myös isommat nypinnät ja ensimmäiset saksi ja konetyöskentelyt tapahtuivat silloisen espanjanvesikoiramme turkkiin. Eläintenhoidon ja trimmauksen ammattitutkinnon suoritin 2017 Amiedussa Helsingissä. Sen jälkeen aloin työskentelemään Helsingin koiratrimmaamolla, kunnes päätin muuttaa talven ajaksi Espanjaan. Perustin Espanjaan oman trimmaamon, jossa työskentelin reissuni ajan. Suomeen palattuani aloin työskentelemään Siilinjärvellä trimmaajayrittäjänä. Toimin myös trimmaus-alan näyttötutkintojen arvioijana. Eläintenkouluttajan perusopinnot olen suorittanut Suomen Eläinkoulutuskeskus Oy :ssa vuonna 2016. Ensimmäiset koulutukset olen pitänyt kotipaikkakunnan koiraseuralla ollessani 16-vuotias, jossa toimin kouluttajana useamman vuoden ajan. Sen jälkeen olen pitänyt koirakoulutuksia ympäri Suomen. Olen pitänyt esimerkiksi agilitya, hihnakäyttäytymistä, rallytokoa, pentukursseja, arkitottelevaisuutta, noseworkia jne.. Tällähetkellä minulla on kaksi bordercollieta ja yksi cairnterrrieri vanhus. Nuorimman bordercollien kanssa kisaan ja harrastan agilityssa aktiivisesti. Lisäksi harrastamme myös rallytokoa, jäljestystä, paimennusta ja muita lajeja ilman suurempia tavoitteita. Cairnterrierin kanssa pyörin ahkerasti koiranäyttelyissä sen ollessa nuorempi. Suunnitelmissa on aloittaa pienimuotoisesti bordercollieiden kasvattaminen alkuvuodesta 2022. Niin trimmauksessa, kuin kouluttajana, minulla on suuri intohimo kehittää kokoajan itseäni. Mikään työpäivä ei ole koskaan samanlainen, joka tekee tästä työstä todella mielenkiintoista. Minulle on tärkeintä asiakastyytyväisyys ja koirien kaunis kohtelu. Koulutustapani perustuvat positiiviseen vahvistamiseen ja pohjautuu käyttäytymistieteisiin. Kouluttajana huomioin jokaisen koiran yksilönä ja pyrin antamaan jokaiselle koulutuksissani henkilökohtaista ohjausta. Minulla on vankka ammattitaito ja kokemus niin pienistä kuin suurista roduista. Voit tuoda minulle koirasi kokoon, rotuun tai ikään katsomatta. Trimmaan kaikkia koiria ammattitaidolla, kauniisti kohdellen ja koiraa kuunnellen, nypittävistä ajeltaviin ja saksittaviin. Erikoisosaamistani ovat nypittävät rodut ja saksityöt. Nähdään koiramaisissa merkeissä!

Employee picture

Saara Heiskanen

Moikka! Olen Saara Heiskanen ja toimin koiratrimmaamo Lumo:ssa koirahierojana, minulle voi myös varata joitakin trimmauspalveluja kuten kynsienleikkaukset, koirien pesut ja pohjavillan poistot. Valmistuin vuoden 2020 joulukuussa Eläintenhoidon ammattitutkinnosta koirahierojaksi. Tutkinnon aikana suoritin vuoden mittaisen harjoittelun toisen koirahierojan mukana. Minulla on myös tarjoilijan ja agrologin koulutus, välillä olenkin töissä tarjoilijana ravintola Old foxissa. Tällä hetkellä kotonani ei asusta koiraa, mutta lähitulevaisuudesta arkeani on tulossa ilostuttamaan kääpiöbullterrierin pentu. Innostukseni koirien lihashuoltoon lähti edesmenneestä koirastani bullterrieristä. Raskasrakenteisen koiran lihaksisto pysyi paremmassa kunnossa sekä vetreänä kun lihashuolto oli säännöllistä. Tärkeää minulle on asiakas- ja koiralähtöinen toiminta. Hieron koiria ammattitaidolla ja koiraa kuunnellen. Hierontaan ovat tervetulleita kaikenlaiset koirat rotuun, kokoon tai ikään katsomatta. Hieronta mm. vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, ylläpitää lihasten elastisuutta, auttaa palautumisessa ja rentouttaa. Käytössäni hieronnan tueksi minulla on Handy cure -käsilaser, jolla voidaan vähentää turvotusta ja kipua sekä nopeuttaa kudosten uusiutumista. Laserilla voidaan käsitellä myös sellaisia koiria joita ei voi hieroa.

Employee picture

Veera B.

Moikka! Olen Veera Bovellan, Mikkelistä kotoisin oleva trimmaaja-yrittäjä. Toimin koiratrimmaamo Lumo:ssa koirien sekä kissojen trimmaajana. Olen pienestä asti ollut kovin eläinrakas, ja harrastukseni ovatkin aina liittyneet eläimiin. Heppatytöstä kasvoi ajan myötä täysin koirille vannoutunut koiratyttö, ja sillä tiellä ollaan edelleen. Perheessämme on aina ollut eläimiä laidasta laitaan, joten työskentely eläimien kanssa on minulle luontevaa. Koen, että sekä koiraharrastukseni että tulevaisuuden työhaaveeni kuitenkin selkiytyivät minulle reilu kymmenen vuotta sitten, kun hurahdin kiertämään koiranäyttelyissä perheemme snautsereiden kanssa. Koska turkin kunnossapito on tärkeä osa näyttelyyn valmistautumisessa, alkoi sen huoltaminen yhä enemmän kiinnostamaan myös minua. Ammattilaisten opissa pääsin pikkuhiljaa tutustumaan trimmauksen saloihin ensin omien koiriemme turkkeja trimmaten ja siitä asiakaskuntaa kasvattaen - omien taitojeni puitteissa ja niitä rohkeasti eteenpäin vieden. Vuodet ovat kuljettaneet ja opettaneet paljon. Nuoresta iästäni huolimatta olen ollut päätoiminen yrittäjä jo useamman vuoden ajan. Olen opiskellut yrittäjyyden ohessa itselleni merkonomin tutkinnon - tietäen, että opintojen jälkeen palaan täysipäiväisesti työllistämään itseni trimmaajana. Olen ollut keväästä 2018 päätoimisena trimmaajana lemmikkitarvike liikkeessä Mikkelissä, missä työskentelen edelleen. Olen toiminut Suur-Savon Kennelpiirin Nuorisojaostossa useamman vuoden ajan kouluttajan ja ohjaajan tehtävissä. Tämän lisäksi olen järjestänyt erilaisia trimmaus- ja näyttelykoulutuksia. Tällä hetkellä minulla on kotonani yksi kääpiösnautseri-uros, jonka kanssa olemme kiertäneet aktiivisesti koiranäyttelyissä pennusta saakka ympäri Eurooppaa. Näyttely-harrastuksen vastapainoksi nautimme pitkistä lenkeistä maastossa, talvisin hiihtäen ja kesäisin juosten. Meille on tärkeintä tehdä asiat yhdessä tiiminä, riippumatta siitä, mitä tehdään. Joten olemme kyllä monia harrastuslajeja kokeilleet ja harrastaneet, lähinnä omaksi iloksemme. Minulle asiakastyytyväisyys on työssäni prioriteetti 1. Koen, että hyvä trimmaaja ei pelkästään osaa trimmata kauniisti, vaan hyvä trimmaaja osaa kohdella, käsitellä ja palvella myös yhtä kauniisti. Trimmaajana kunnioitan jokaista yksilöä ja annan jokaiselle asiakkaalle oman aikansa. Uskon, että minun avoimella, ystävällisellä sekä itsevarmalla työskentelylläni luon hyvän ilmapiirin kaikille osapuolille asiakaspalvelijana. Minulla on laaja ammattitaito kaikenrotuisista koirista ja kissoista. Voit tuoda lemmikkisi minulle ikään, rotuun tai karvatyyppiin katsomatta. Palvelen teitä ja lemmikkiänne kauniisti kohdellen ja toiveitanne kuunnellen - aina nypittävistä ajeltaviin ja saksittaviin. Erikoisosaamistani ovat nypittävät rodut ja näyttelytrimmaukset, myös kissoille. Nähdään trimmaamolla! ❤️ Veera

Appointment

MUISTATHAN ILMOITTAA LISÄTIEDOISSA KOIRASI RODUN! Mikäli sopivaa aikaa ei löydy, soita meille niin sovitellaan sinulle sopiva aika. Peruutukset on tehtävä viimeistä 12h ennen. Peruuttamattomasta ajasta veloitamme 50% varatun palvelun hinnasta.

Contact info

Itkonniemenkatu 25 A 3, 70500 Kuopio Santamäentie 2, 71800 Siilinjärvi Iisvedentie 2, 77600 Suonenjoki Anni Partanen 0449323463, Saara Heiskanen 0453221278 Meille voi laittaa myös Whatsapp -viestiä.

Location

 Koiratrimmaamo Lumo, Kuopio

 +358449323463

 Itkonniemenkatu 25 A 3 70500 Kuopio

 koiratrimmaamolumo@gmail.com

Contact us

Pricing

Huomioithan, että osa hinnoista on alkaen hintoja. Palvelun kuvauksesta löydät tarkemmat tiedot hinnoittelusta.

TrimmauksetPrice from
Koneella ajelu (pieni)
Tähän palveluun kuuluu koiran ajelu koneella omistajan toiveiden mukaisesti ja kynsienleikkaus. Palveluun ei kuulu pesua, mikäli haluat myös pesun, valitse täystrimmaus koneella ja leikaten. Mikäli ajelun lisäksi koiran turkkia myös saksitaan (esim pääkarvat + häntä), valitse lisäpalveluista saksiminen. ILMOITATHAN LISÄTIEDOISSA KOIRAN RODUN!
50.00€
Koneella ajelu (keskikokoinen)
Tähän palveluun kuuluu koiran ajelu koneella omistajan toiveiden mukaisesti ja kynsienleikkaus. Palveluun ei kuulu pesua, mikäli haluat myös pesun, valitse täystrimmaus koneella ja leikaten. Mikäli ajelun lisäksi koiran turkkia myös saksitaan (esim pääkarvat + häntä), valitse lisäpalveluista saksiminen. ILMOITATHAN LISÄTIEDOISSA KOIRAN RODUN!
55.00€
Koneella ajelu (suuri/jätti)
Tähän palveluun kuuluu koiran ajelu koneella omistajan toiveiden mukaisesti ja kynsienleikkaus. Palveluun ei kuulu pesua, mikäli haluat myös pesun, valitse täystrimmaus koneella ja leikaten. Mikäli ajelun lisäksi koiran turkkia myös saksitaan (esim pääkarvat + häntä), valitse lisäpalveluista saksiminen. ILMOITATHAN LISÄTIEDOISSA KOIRAN RODUN!
60.00€
Täystrimmaus koneella ja leikaten (pieni)
Palveluun kuuluu koiran trimmaus koneella ja/tai leikaten, pesu, kuivaus ja kynsienleikkaus. Hintahaitari on 75-85€, kysy tarkempi hinta trimmaajalta. Takuttomat koirat, joissa suurin osa ajallaan ja loput saksitaan > 75€, koirat joissa on takkuja tai saksityötä on enemmän 80-85€. Hintaan vaikuttaa trimmaukseen käytetty aika, haluttu lopputulos ja turkin pituus. ILMOITATHAN LISÄTIEDOISSA KOIRAN RODUN!
75.00€
Täystrimmaus koneella ja leikaten (keskikokoinen)
Palveluun kuuluu koiran trimmaus koneella ja/tai leikaten, pesu, kuivaus ja kynsienleikkaus. Hintahaitari on 85-100€, kysy tarkempi hinta trimmaajalta. Takuttomat koirat, joissa suurin osa ajallaan ja loput saksitaan > 85€, koirat joissa on takkuja tai saksityötä on enemmän 90-100€. Hintaan vaikuttaa trimmaukseen käytetty aika, haluttu lopputulos ja turkin pituus. ILMOITATHAN LISÄTIEDOISSA KOIRAN RODUN!
85.00€
Täystrimmaus koneella ja leikaten (suuri/jätti)
Palveluun kuuluu koiran trimmaus koneella ja/tai leikaten, pesu, kuivaus ja kynsienleikkaus. Hintahaitari on 100-130€, kysy tarkempi hinta trimmaajalta. Takuttomat koirat, joissa suurin osa ajallaan ja loput saksitaan > 100€, koirat joissa on takkuja tai saksityötä on enemmän 110-130€. Hintaan vaikuttaa trimmaukseen käytetty aika, haluttu lopputulos ja turkin pituus. ILMOITATHAN LISÄTIEDOISSA KOIRAN RODUN!
100.00€
Villakoiran konetyöt
Sisältää myös kynsienleikkauksen.
20.00€
Siistiminen
Koneella ja/tai saksilla tehtävä siistimistyö, kuten housukarvat, tassut ja häntä. ILMOITATHAN LISÄTIEDOISSA KOIRAN RODUN!
30.00€
PesutPrice from
Koiran pesu 1h
Palveluun kuuluu koiran peseminen ja kynsienleikkaus. Mikäli koirallasi on irtoavaa pohjavillaa, valitse tällöin pohjavillapesu. Tämä sopii esim seuraaville koirille; pienet koirat joilla ei ole pitkä turkki, labradori, sileäkarvainen collie, kultainennoutaja. Veloitamme vain käytetystä ajasta, 50e/h. ILMOITATHAN LISÄTIEDOISSA KOIRAN RODUN!
50.00€
Koiran pesu 1.5h
Palveluun kuuluu koiran peseminen ja kynsienleikkaus. Mikäli koirallasi on irtoavaa pohjavillaa, valitse tällöin pohjavillapesu. Tämä sopii esim seuraaville koirille; pienet koirat joilla ei ole pitkä turkki, labradori, sileäkarvainen collie, kultainennoutaja. Veloitamme vain käytetystä ajasta, 50e/h. ILMOITATHAN LISÄTIEDOISSA KOIRAN RODUN!
75.00€
Koiran pesu 2h
Palveluun kuuluu koiran peseminen ja kynsienleikkaus. Mikäli koirallasi on irtoavaa pohjavillaa, valitse tällöin pohjavillapesu. Veloitamme vain käytetystä ajasta, 50e/h. ILMOITATHAN LISÄTIEDOISSA KOIRAN RODUN!
100.00€
Kynnet ja tassutPrice from
Kynsienleikkaus
Koiran kynsienleikkaus
10.00€
Kynsienleikkaus ja tassukarvojen siistiminen
Koiran kynsienleikkaus ja tassukarvojen trimmaus omistajan toiveiden mukaisesti.
20.00€
NypinnätPrice from
Nypintä 1h (vähemmän nypittävää)
Karkeakarvaisille nypittäville koirille. Valitse tämä palvelu, mikäli koirassasi on vain vähän nypittävää tai kyseessä on osanypintä (esim pää, jalat). Veloitamme nypintään käytetyn ajan mukaan. 55€/h. Kysy tarkempi hinta trimmaajalta. Palveluun kuuluu myös kynsienleikkaus. ILMOITATHAN LISÄTIEDOISSA KOIRAN RODUN JA OSANYPINNÄSSÄ NYPITTÄVÄN ALUEEN!
55.00€
Nypintä 1.5h (säännöllinen 3-4kk väli, pienet koirat)
Karkeakarvaisille nypittäville koirille. Valitse tämä palvelu, mikäli koirasi käy säännöllisesti n. 3-4kk välein, tarkoitettu pienille koirille. Veloitamme nypintään käytetyn ajan mukaan. 55€/h. Kysy tarkempi hinta trimmaajalta. Palveluun kuuluu myös kynsienleikkaus. ILMOITATHAN LISÄTIEDOISSA KOIRAN RODUN!
75.00€
Nypintä 2h (runsas karva tai trimmausväli yli 4kk, pienet ja keskikokoiset)
Karkeakarvaisille nypittäville koirille. Valitse tämä palvelu, mikäli koirallasi on todella runsas karva, pienen koiran trimmausväli on yli 4kk tai koirasi on keskikokoinen (esim irlanninterrieri) Veloitamme nypintään käytetyn ajan mukaan. 55€/h. Kysy tarkempi hinta trimmaajalta. Palveluun kuuluu myös kynsienleikkaus. ILMOITATHAN LISÄTIEDOISSA KOIRAN RODUN!
95.00€
Nypintä yli 2h (suuret koirat)
Karkeakarvaisille nypittäville koirille. Valitse tämä palvelu, kun kyseessä on suuri koira, esim airedalen, suursnautseri. Veloitamme nypintään käytetyn ajan mukaan. 55€/h. Kysy tarkempi hinta trimmaajalta. Palveluun kuuluu myös kynsienleikkaus. Suurien koirien nypinnät alkaen 100€, kysy tarkempi hinta trimmaajalta. ILMOITATHAN LISÄTIEDOISSA KOIRAN RODUN!
100.00€
PohjavillapesutPrice from
Pohjavillapesu (pienet)
Tehokas menetelmä pohjavillanpoistoon koirille, joilla pohjavilla on irti. Palveluun kuuluu koiran pesu, kuivaus, irtoavan pohjavillan poisto, kynsienleikkaus ja halutessasi tassukarvojen siistiminen Hintahaitari 65-80€, hinta määräytyy käytetyn ajan, likaisuuden ja koiran karvan pituuden mukaan. Kysy tarkempi hinta trimmaajalta. ILMOITATHAN LISÄTIEDOISSA KOIRAN RODUN!
65.00€
Pohjavillapesu (keskikokoiset)
Tehokas menetelmä pohjavillanpoistoon koirille, joilla pohjavilla on irti. Palveluun kuuluu koiran pesu, kuivaus, irtoavan pohjavillan poisto, kynsienleikkaus ja halutessasi tassukarvojen siistiminen. Hintahaitari 75-90€, hinta määräytyy käytetyn ajan, likaisuuden ja koiran karvan pituuden mukaan. Kysy tarkempi hinta trimmaajalta. ILMOITATHAN LISÄTIEDOISSA KOIRAN RODUN!
75.00€
Pohjavillapesu (suuri)
Tehokas menetelmä pohjavillanpoistoon koirille, joilla pohjavilla on irti. Palveluun kuuluu koiran pesu, kuivaus, irtoavan pohjavillan poisto, kynsienleikkaus ja halutessasi tassukarvojen siistiminen. Hintahaitari 90-110€, hinta määräytyy käytetyn ajan, likaisuuden ja koiran karvan pituuden mukaan. Kysy tarkempi hinta trimmaajalta. ILMOITATHAN LISÄTIEDOISSA KOIRAN RODUN!
90.00€
Pohjavillapesu (jätti)
Tehokas menetelmä pohjavillanpoistoon koirille, joilla pohjavilla on irti. Palveluun kuuluu koiran pesu, kuivaus, irtoavan pohjavillan poisto, kynsienleikkaus ja halutessasi tassukarvojen siistiminen. Hinta alkaen 100€, hinta määräytyy käytetyn ajan, likaisuuden ja koiran karvan pituuden mukaan. Kysy tarkempi hinta trimmaajalta. ILMOITATHAN LISÄTIEDOISSA KOIRAN RODUN!
100.00€
PennuillePrice from
Koiranpennun ensikäynti trimmaamossa
Ilmainen tutustumiskäynti trimmaamoon. Voit kysyä turkinhoitoon liittyvistä asioista, pentu pääsee tutustumaan trimmauspöydällä oloon ja kerromme, kuinka lähteä totuttamaan pentua trimmaukseen. Palveluun sisältyy käsittelyharjoitus, esim kynsienleikkaus tai karvojen siistiminen silmien edestä.
0.00€
Pentupesu
Tarkoitettu pennuille pesun ja kuivaamisen totutteluun. Otathan mukaan pennulle hyviä herkkuja palkitsemista varten. Kuivaus tehdään pennun ehtojen mukaan, samalla siihen totutellen. Ikäraja 3-11kk.
35.00€
Emmi-Pet hammaskiven poistoPrice from
Ensimmäinen käynti, hieman poistettavaa
Emmi-Pet on ultraääni menetelmällä tehtävä hammaskivenpoisto ilman koiran rauhoitusta.
35.00€
Ensimmäinen käynti, paljon poistettavaa
Emmi-Pet on ultraääni menetelmällä tehtävä hammaskivenpoisto ilman koiran rauhoitusta.
65.00€
Säännöllinen jatkokäynti
Emmi-Pet on ultraääni menetelmällä tehtävä hammaskivenpoisto ilman koiran rauhoitusta.
20.00€
KoirahierontaPrice from
60 min hieronta
Hieronta sopii kotikoirille, harraste/kisakoirille sekä metsästyskoirille.
60.00€
5x sarjakortti 60 min hierontaan
Varaat ensimmäisen käyntisi netistä, loput ajat sovitaan hierojan kanssa paikan päällä. Maksetaan kerralla ensimmäisen käynnin yhteydessä. OVH 300€ Kortti on henkilökohtainen, voit käyttää kaikilla omistamillasi koirilla. Voimassa 12kk ostopäivästä
259.00€
10 x sarjakortti 60 min hierontaan
Varaat ensimmäisen käyntisi netistä, loput ajat sovitaan hierojan kanssa paikan päällä. Maksetaan kerralla ensimmäisen käynnin yhteydessä. OVH 600€ Kortti on henkilökohtainen, voit käyttää kaikilla omistamillasi koirilla. Voimassa 12kk ostopäivästä
539.00€
OpiskelijatyötPrice from
Pohjavillapesu (pieni) -20%
OPISKELIJATARJOUS -20% LASKETAAN KASSALLA NORMAALIHINNASTA! Tehokas menetelmä pohjavillanpoistoon koirille, joilla pohjavilla on irti. Palveluun kuuluu koiran pesu, kuivaus, irtoavan pohjavillan poisto, kynsienleikkaus ja halutessasi tassukarvojen siistiminen Hintahaitari 65-80€, hinta määräytyy käytetyn ajan, likaisuuden ja koiran karvan pituuden mukaan. Kysy tarkempi hinta trimmaajalta. ILMOITATHAN LISÄTIEDOISSA KOIRAN RODUN!
65.00€
Pohjavillapesu (keskikokoinen) -20%
OPISKELIJATARJOUS LASKETAAN KASSALLA NORMAALISTA HINNASTA! Tehokas menetelmä pohjavillanpoistoon koirille, joilla pohjavilla on irti. Palveluun kuuluu koiran pesu, kuivaus, irtoavan pohjavillan poisto, kynsienleikkaus ja halutessasi tassukarvojen siistiminen. Hintahaitari 75-90€, hinta määräytyy käytetyn ajan, likaisuuden ja koiran karvan pituuden mukaan. Kysy tarkempi hinta trimmaajalta. ILMOITATHAN LISÄTIEDOISSA KOIRAN RODUN!
75.00€
Pohjavillapesu (suuri) -20%
OPISKELIJATARJOUS LASKETAAN KASSALLA NORMAALISTA HINNASTA! Tehokas menetelmä pohjavillanpoistoon koirille, joilla pohjavilla on irti. Palveluun kuuluu koiran pesu, kuivaus, irtoavan pohjavillan poisto, kynsienleikkaus ja halutessasi tassukarvojen siistiminen. Hintahaitari 90-110€, hinta määräytyy käytetyn ajan, likaisuuden ja koiran karvan pituuden mukaan. Kysy tarkempi hinta trimmaajalta. ILMOITATHAN LISÄTIEDOISSA KOIRAN RODUN!
90.00€
Koneajelu (pieni) -10%
OPISKELIJATARJOUS LASKETAAN KASSALLA! Palvelu sisältää koneella ajelun ja kynsienleikkauksen. Ilmoitathan lisätiedoissa koirasi rodun!
50.00€
Koneella ajelu (keskikokoinen) -10%
OPISKELIJATARJOUS LASKETAAN KASSALLA! Palvelu sisältää koneella ajelun ja kynsienleikkauksen. Ilmoitathan lisätiedoissa koirasi rodun!
55.00€
Koneella ajelu (suuri) -10%
OPISKELIJATARJOUS LASKETAAN KASSALLA! Palvelu sisältää koneella ajelun ja kynsienleikkauksen. Ilmoitathan lisätiedoissa koirasi rodun!
60.00€
Koulutus - trimmaus positiiviseksiPrice from
Totuttelua trimmaukseen
12.00€